Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğünde Hafta Sonu Yoğunluğu

Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğünde Hafta Sonu Yoğunluğu
Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğü, Cumartesi günü de mesai yaparken hafta sonu olmasına rağmen çeşitli işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşların yoğun olduğu gözlendi.

Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğü, vatandaşların taleplerini karşılamak üzere vefakâr personeliyle beraber hafta sonu da hizmet vermeye devam ediyor. Rize’de özellikle pasaport talebindeki yoğunluk nedeniyle yıl sonuna kadar tüm ilçe nüfus müdürlükleri de cumartesi günleri açık tutulacak. Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü Enes Tüfekçi de hafta sonu olmasına rağmen çalışmaları yerinde takip ediyor.

Cumartesi günü 09.00 -16.00 saatleri arasında hizmet verilen Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürlüğünde vatandaşlar, kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi ile ilgili işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor.

rize-nufus-ve-vatandaslik-isleri-mudurlugunde-hafta-sonu-yogunlugu-4-001.jpgrize-nufus-ve-vatandaslik-isleri-mudurlugunde-hafta-sonu-yogunlugu-3-001.jpgrize-nufus-ve-vatandaslik-isleri-mudurlugunde-hafta-sonu-yogunlugu-1-001.jpgrize-nufus-ve-vatandaslik-isleri-mudurlugunde-hafta-sonu-yogunlugu-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18 Yorum