Rize Özel Çözüm İlkokulu'ndan Festival Gibi 23 Nisan Kutlaması

Rize Özel Çözüm İlkokulu'ndan Festival Gibi 23 Nisan Kutlaması
Rize Özel Çözüm İlkokulu, düzenlediği etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşattı. 

Ülkemizin yarınlarında görev alacak etkili ve etkin liderler yetiştirme hedefiyle Rize eğitim camiasında yerini alan Rize Özel Çözüm İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanını tüm çocuklarla paylaşmak için dolu dolu bir etkinlik programı düzenledi. 

Okul yönetimi tarafından pek çok renkli ve eğlenceli etkinliklerin bir araya getirildiği ve okulun bahçesinde düzenlenen programda öğrenciler, 23 Nisan’a özel şiir ve gösterilerle 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

Minik öğrenciler ayrıca, adeta festival havasında gerçekleşen programda geleneksel Türk oyunları, akıl oyunları, sahne sanatları, yaşam becerileri, yüz boyama ve binicilikteki hünerlerini de neşe içinde ustaca sahnelerken, eğlence parkurunda birbirinden hareketli oyunlarla gönüllerince eğlendi, palyaço gösterileriyle de eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Miniklerin bu özel gününde okul yöneticileri ile öğretmenleri ve aileleri onları yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu, miniklerin gösterilerini büyük bir coşku içerisinde izleyen aileler, büyük beğeni toplayan bu anları cep telefonlarıyla kayda aldı.

BİYONİK - DER, SUM-DER, LÖSEV ve kitap standlarının da açıldığı etkinlikte  3.sınıf öğrencilerinin yıl boyu yaptığı çalışmalar LÖSEV e bağışlandı.

23-nisan-ozel-rize-cozum-ilkokulu-foto-galeri.jpg