Rize Özel İdaresinden Emekli İdarecilere Veda Programı

Rize Özel İdaresinden Emekli İdarecilere Veda Programı
Rize Özel İdaresi'nde uzun yıllar hizmet ettikten sonra yakın zamanda emekli olan idareciler için veda programı düzenlendi.

Programa, Rize Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcıları Yunus Emre Ayar ve Erol Bıyık, birim müdürleri ve emekli olan idareciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Sarı, emekli olan idarecilere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Sarı, "Emekli olan idarecilerimiz, idaremize uzun yıllar hizmet ederek, kurumumuza önemli katkılarda bulundular. Emekli olmalarına rağmen, tecrübe ve birikimlerini bizlerle paylaşmaya devam edeceklerinden eminim. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

Programda, emekli Genel Sekreter Salih Kurtuluş, emekli müdürler Mustafa Gençaslan, Halim Zengin, Ahmet Yıldırım, Cengiz Babaoğlu ve Mehmet Haznedar'a hediye takdim edildi.

Emekli olan idareciler de konuşmalarında, idareye yıllarca hizmet etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Program, emekli olan idarecilerin hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-9.jpg

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-6.jpg

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-4.jpg

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-8-001.jpg

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-7-001.jpg

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-5.jpg

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-3.jpg

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-2.jpg

rize-ozel-idaresinden-emekli-idarecilere-veda-programi-1.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum