Rize Özel İdarespor, Bulancakspor karşısında galibiyet istiyor

Rize Özel İdarespor, Bulancakspor karşısında galibiyet istiyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup'ta 11. hafta mücadelesinde Rize Özel İdarespor, evinde 1926 Bulancakspor'u konuk edecek. Şenol Birol Futbol Sahası'nda bugün oynanacak karşılaşma, saat 13.00'te başlayacak.

Lige kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 10 maçta 2'şer galibiyet ve beraberlikle topladığı 8 puanla 11. sırada yer alan Rize Özel İdarespor, bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Giresun temsilcisi 1926 Bulancakspor ise, oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 16 puan ve averajla 5. sırada bulunuyor.

Aynı grupta yer alan ve zirvede bulunan Smart Holding Çayelispor ise 11. Haftayı maç yapmadan BAY geçecek. Grupta 2. sırada yer alan Doğubayazıt Futbol SK ise deplasmanda Palandöken Belediyespor ile karşılaşacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.