Rize Özel İlgi Okullarında Okuma Bayramı Coşkusu

Rize Özel İlgi Okullarında Okuma Bayramı Coşkusu
Rize Özel İlgi Okulları okuma bayramını coşku ile kutladı. Özel İlgi’nin minik yıldızları muhteşem gösterileriyle izleyenlerden tam not aldı.

Özel İlgi Okulları 1.sınıf öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Sedat Yıldırımkaya rehberliğinde hazırladıkları Okuma Bayramı programı ile izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Minikler, bir yıl boyunca hazırladıkları çalışmalarla ve eğlenceli sunumlarıyla ailelerinin gönüllerini fethetti.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Sedat Yıldırımkaya, bu ülkenin geleceğinin çimentosu olan minik öğrencilerin kendilerinin de umudu ve güç kaynağı olduğunu belirterek kısa bir sürede okumayı öğrenen çocukları tebrik etti. Yıldırımkaya, ayrıca, bu başarıda emeği geçen ve öğrencilerin yetişmesinde gösterdikleri fedakarlıkları için öğretmenlerle velilere de teşekkür etti.

Okuma Bayramında minik öğrenciler skeç gösterisiyle yeteneklerini sergilerken, birbirinden güzel şiirler okuyup şarkılar söylediler. Miniklerin öğrendikleriyle yeteneklerini birleştirdiği folklor ve halk oyunları gösterileri izleyicileri coşturup bol bol alkış aldı. Programa özenle hazırlanan minikler sunumlarıyla da izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.

rize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(3).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(12).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(13).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(14).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(5).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(1).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(2).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(4).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(6).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(7).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(8).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(9).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(10).jpgrize-ozel-ilgi-okullarinda-okuma-bayrami-coskusu-(11)-001.jpg