Rize Özgürcan'ı bekliyor

Rize Özgürcan'ı bekliyor
Çaykur Rizespor Galatasaray'dan transfer etmek istediği Özgürcan için girişimlerini tamamladı ve beklemede...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 3. etap kamp için Kartepe'ye gitti.

Kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 günlük kamp süresince 3 hazırlık maçı yapacaklarını söyledi.

Hazırlık maçlarının takımın son durumunu görme adına çok önemli olduğunu ifade eden Cevahir, ''Bank Asya 1. Ligi'nde önemli rakiplerimiz Giresunspor, Adanaspor ve Altay ile hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar takımın genel durumunu ve eksiklerimizi gösterecek. Kalan sürede eksiklerimizi tamamlayarak lige hazır olarak girmek istiyoruz'' dedi.

Transfer girişimlerinin devam ettiğini kaydeden Cevahir, şunları söyledi: ''Palmeiras takımından denenmek üzere getirdiğimiz Rodrigos Ost Santos, Kartepe kampına katılacak. Burada göstereceği performansla kendisiyle ilgili kararı vereceğiz. Santos transferi gerçekleşmezse bir yabancı oyuncuyu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Ayrıca forvet arayışımız devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Hafta sonuna kadar netleştirmeye çalışıyoruz.''

Yeşil-mavili ekibin, Galatasaray'ın kadrosunda düşünmediği Özgürcan için girişimleri tamamlayarak beklemeye geçtiği, bu oyuncunun Süper Lig'de bir kulüple anlaşamaması halinde Çaykur Rizespor'a transfer olacağı öğrenildi.