Rize, Petlas ile TV'de VİDEO İZLE

Rize, Petlas ile TV'de VİDEO İZLE
Rize’de çekimleri yapılan "kurt" temalı "Bizim için zirveye giden hiçbir yol zor değildir" sloganlı Petlas kış lastiği reklam filmi, tv ekranlarında yerini aldı.

İkizdere Kaymakamı Abdil Koç’un izin ve destekleriyle Kasım ayı içerisinde ilçede çekimleri yapılan Petlas Lastik’in “kurt” temalı reklam filmi televizyon ekranlarında yerini aldı.

petlas-reklam-filmi-rize-ikizdere-1.jpg

Rize’nin İkizdere ilçesinde çekilen reklam filmi, karlı doğa koşullarında uçsuz bucaksız ormanda kurt sesleri ile açılıyor. Bu sırada karlı yolda ilerleyen Petlas lastiği ile bir arabanın sesi duyuluyor. Petlas SnowMaster ile yol alan aracı duyan kurtlar hırslanıyor ve onu durdurmak için hemen harekete geçiyorlar.

petlas-reklam-filmi-rize-ikizdere-2.jpg

Karla kaplı arazide ilerleyen kurtlar araç görüntüye girdiğinde hemen peşine düşüyorlar. Ancak Petlas SnowMaster ile zorlu kar koşullarında ilerleyen araç bir an bile zorlanmadan karla kaplı yolda hızla ilerliyor. Yolda hızla ilerleyen Petlas’ın peşine düşen kurtlar ise her geçen an biraz daha geride kalıyorlar.

petlas-reklam-filmi-rize-ikizdere53.jpg

Kurtlar en az kendisi kadar güçlü Petlas SnowMaster’ı durduramıyor ve vazgeçiyorlar. SnowMaster karla kaplı yolda zirveye doğru ilerlerken dış ses duyuluyor: “Bizim için zirveye giden hiçbir yol zor değildir. Petlas, Türkiye’nin Lastiği...”

petlas-reklam-filmi-rize-ikizdere-3.20150225021548.jpg

44 kişilik bir ekibinin 2 günü çekim olmak üzere toplam 16 günlük çalışmasıyla gerçekleştirilen filmin sloganını ise ses sanatçısı Günyol Bakoğlu seslendirdi. 14 kanalda birden yayınlanmaya başlayan “Kurt” temalı yeni Petlas reklamı, gelen övgü ve beğenilerin fazlalığıyla da dikkati çekiyor

petlas-reklam-filmi-rize-ikizdere-4.jpg