Rize Plakalı Araç Kaza Yaptı

Rize Plakalı Araç Kaza Yaptı
Öğrencileri taşıyan midibüs, Aynikola mevkisinde tali yoldan ana yola çıkarken, Samsun istikametinden Ordu istikametine giden Şefik Uzun yönetimindeki 53 AD 573 plakalı minibüse çarptı

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir öğrenci servisinin minibüse çarptığı kazada 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Anafarta İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan Ekrem Çiçek'in kullandığı 52 EY 186 plakalı midibüs, Aynikola mevkisinde tali yoldan ana yola çıkarken, Samsun istikametinden Ordu istikametine giden 53 AD 573 plakalı minibüse çarptı.

22.20100415212907..jpg

Kazada öğrenciler Ekrem Çon, Caner Şimşek, Ertem Sekmen, Çağlasu Demirel, Tolga Demirel, Baykın Karagüllü, Nazlıcan Kışla, Menekşe Bulat, İrem Güler, Uğurkan Gülek, Hasancan Şahin, Sedanur Şimşek, Berkay Karataş ve öğretmen Füsun Demirel ile diğer araçtaki şoför Şefik Uzun, Abdurrahman, Hamdiye, Şahine, Sude ve Zeynep Uzun hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslar ve araçlarla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ass.20100415213425..jpg

Olay yerine İlçe Emniyet Müdürü Turgay Aytepe ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür de gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.