Rize Polisi Bir Kez Daha Gönül Aldı

Rize Polisi Bir Kez Daha Gönül Aldı
Rize’de emniyet mensupları, polis haftası etkinlikleri kapsamında Engelli Bakım ile Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyarette bulunarak gönül aldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Rize’nin Çayeli, Ardeşen ve Fındıklı ilçesinde çeşitli ziyaretler yapıldı.

İl Emniyet Müdür Yardımcısımız Hüseyin Ergin’in de katıldığı ziyaretlerde, Çayeli İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Müge Turşucu ve emniyet personeli Çayeli Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederken, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Turan Sarı ve Fındıklı İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Enis ile emniyet mensupları Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ni; Pazar İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ise Eğitim Şube Müdürü Okan Barış Cemiloğlu ile emniyet personeliyle birlikte Pazar Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezi’ni ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde yaşlılarla yakından ilgilenen emniyet mensupları burada kalanlarla sohbette bulundu, karanfil dağıtarak gönül aldı.

rehabilitasyon-merkezleri-ve-huzurevi-ziyaret-edildi-4.jpg

rehabilitasyon-merkezleri-ve-huzurevi-ziyaret-edildi-5.jpg

rehabilitasyon-merkezleri-ve-huzurevi-ziyaret-edildi-3.jpg

rehabilitasyon-merkezleri-ve-huzurevi-ziyaret-edildi-7.jpg

rehabilitasyon-merkezleri-ve-huzurevi-ziyaret-edildi-2.jpg