Rize Polisi Kadınları Bilgilendiriyor

Rize Polisi Kadınları Bilgilendiriyor
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, kadınları Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) hakkında bilgilendiriyor.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünce KADES (Kadın Acil Destek İhbar Sistemi) programı kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, Atatürk Caddesi ile Memişağa Parkında Toplum Destekli Polislik ve Asayiş Şube Müdürlüğü personeli tarafından kadınlar bilgilendirilerek, son yıllarda giderek artan kadına yönelik şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen KADES konulu broşürler dağıtıldı. Çalışmalar kapsamında ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarına bilgilendirici afişler asılarak vatandaşların bilgi sahibi olmaları hedeflendi.

rize-polisi-kadinlari-bilgilendiriyor-(5).jpgrize-polisi-kadinlari-bilgilendiriyor-(4).jpgrize-polisi-kadinlari-bilgilendiriyor-(2).jpgrize-polisi-kadinlari-bilgilendiriyor-(3).jpgrize-polisi-kadinlari-bilgilendiriyor-(1).jpg