Rize Polisinden Okul Çevresinde ve Servislerinde Denetim

Rize Polisinden Okul Çevresinde ve Servislerinde Denetim
Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 462 okul servis aracı ile 149 okul çevresindeki 264 iş yeri ve 15 metruk binada denetim gerçekleştirildi. Kentte ayrıca 2 bin 887 şahsın GBT kaydı incelenirken aranan 3 şahıs yakalandı.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, çocuk ve gençleri başta kumar olmak üzere her türlü suçtan uzak tutmak ve korumak, öğrencilerin eğitim ve öğretimlerini daha güvenli ortamlarda sürdürmelerini sağlamak, park-bahçeler ve oyun salonlarını denetlemek, çocukların dilendirilmesini önlemek, aranan şahısları yakalamak ve suç unsurlarını ele geçirmek amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlangıç haftasında 5 gün boyunca “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması” yapıldı. Aynı zamanda okul servis araçları hafta boyunca yoğunlaştırılmış şekilde denetlendi.

Bu kapsamda Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Rize il genelinde 462 okul servis aracı denetlenirken, denetimlerde 12 araca çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Rize’deki eş zamanlı yapılan uygulamalarda 149 okul çevresindeki 264 iş yeri ve 15 metruk binanın denetlendiği belirtilerek, 2 bin 887 şahsın GBT kaydının incelendiği aranan 3 şahsın ise yakalandığı kaydedildi.

rize-polisinden-okul-cevresinde-ve-servislerinde-denetim-2.jpgrize-polisinden-okul-cevresinde-ve-servislerinde-denetim-3.jpgrize-polisinden-okul-cevresinde-ve-servislerinde-denetim-4.jpgrize-polisinden-okul-cevresinde-ve-servislerinde-denetim-5.jpgrize-polisinden-okul-cevresinde-ve-servislerinde-denetim-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum