Rize Polisinden Örnek Uygulama

Rize Polisinden Örnek Uygulama
Kentte asayiş ve trafik uygulamasında bulunan Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mevlid Kandili münasebetiyle sürücülere ve vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı.

Rize’de asayiş ve trafik uygulaması yapan polis ekipleri, denetim yaptıkları araçların sürücüleri ile yolcularıyla vatandaşlara Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum günü olan Mevlid Kandili dolayısıyla kandil simidi ikram etti. 

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik kent merkezi ile şehrin giriş ve çıkışlarında asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. 

Uygulama noktalarında araçlar ile sürücülerini denetleyen trafik ekipleriyle asayiş uygulamasına katılan ekipler, hem sürücü ve yolcularla vatandaşların kandilini kutladı hem de onlara kandil simidi ikram etti.

Polislerin ikramına şaşıran sürücü ile yolcu ve vatandaşlar da polislerin kandilini kutladı ve sürpriz etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek “İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Allah polislerimize güç kuvvet versin. Dualarımız onlarla." dedi. 

rize-polisinden-suruculere-kandil-simidi-1-(1).jpgrize-polisinden-suruculere-kandil-simidi-1-(2).jpgrize-polisinden-vatandaslara-kandil-simidi.jpg