Rize Polisinden Uyuşturucu Satıcılarına Darbe

Rize Polisinden Uyuşturucu Satıcılarına Darbe
Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. İl dışından kente yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı tespitinde bulunan ekipler 18,706 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin İl Merkezi ve İlçelerde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesi, uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine ve önüne geçilmesine yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; kente satmak için yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen S.Ç. isimli şahsın ikametinde ve işyerinde yapılan aramada; 18,706 kg. esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ile 1 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ve 10 adet mermi ele geçirdi.

Olayın şüphelileri S.Ç. ve E.Ç. isimli şahıslar emniyet müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak, Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan yapılan işlemlerden sonra adli makamlara sevk edildi.

Her iki şahıs sevk edilmiş oldukları adli makamlarca tutuklanarak Kalkandere Cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü  yetkilileri suç ve suçlularla olan mücadelenin etkin ve kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

rize-polisinden-uyusturucu-saticilarina-darbe-1.jpg