Rize Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

Rize Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok
Rize polisinin uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Rize polisi, insansız hava aracıyla 4 narkotik köpeğinin de kullanıldığı ve 155 personelin katıldığı operasyonda 24 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 8’i tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve kullanmak suretiyle geleceğimizin teminatı olan gençleri zehirlemeye çalışan ve “torbacı” olarak tabir edilen “sokak satıcıları” ile etkin mücadele edilmesi, huzur ve güven ortamının arttırılması amacıyla operasyonların hız kesmeden devam ettiğini bildirerek bu kapsamda yapılan geniş çaplı ve insansız hava aracının da kullanıldığı 25 adrese düzenlenen operasyona 155 personelin katıldığını açıkladı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu başta olmak üzere suç unsurlarının ele geçirilebilmesi amacıyla 46 ekip, 1 İnsansız Hava Aracı, 4 Narkotik Dedektör Köpeği ve personeli olmak üzere toplamda 155 personelin katılımı ile yapılan aramalarda, 268,81 gr. esrar, 95,41 gr. Bonzai, 15,72 gr. metamfetamin, 21 adet kenevir, 6 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek, 36 adet fişek, 3 adet uyuşturucu kullanım aparatı (bong), 1 adet hassas terazi ele geçirildiği kaydedildi.

Gözaltına alınan 24 şüpheliden 9’u emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakılırken, 15’i ise adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7'si adli kontrol kararı ile hakimlikçe serbest bırakıldı, M.T., B.M., R.Ö., S.B., H.O.Y., Y.E.A., K.G., L.A. tutuklandı.

rize-emniyeti-zehir-tacirlerine-goz-actirmiyor-24-gozalti-8-tutuklama-1.jpg

rize-emniyeti-zehir-tacirlerine-goz-actirmiyor-24-gozalti-8-tutuklama-3.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum