Rize POMEM'de Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Rize POMEM'de Mezuniyet Töreni Düzenlendi
Rize Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) mezuniyet töreni düzenlendi. Okuldan mezun olan 212 öğrenci, polisliğe ilk adımı attı.

Vali Erdoğan Bektaş, 20. dönem mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, polisin, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, huzur ve emniyetini sağlamak için var olduğunu belirtti.

Polislik mesleğinin önemine vurgu yapan Bektaş, "Polislik mesleği ülkemizin bekası için çok önemlidir. Polislerimiz gerekirse canları pahasına bu görevi yapmaktadır. İçinde bulunduğumuz coğrafyada varlığımızı sürdürebilmenin şartı iç huzurumuzu sağlamaktır. Bu anlamda polislerimizin mesaisine çok ihtiyacımız var." dedi.

rize-pomemde-mezuniyet-toreni-duzenlendi-(3).jpg

Polislerin, polis okulları ve görevleri başında yeterli eğitimi aldıklarına işaret eden Bektaş, "Gençlerimize sağlıklı bir meslek hayatı sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın inşallah hayırla dolu bir meslek hayatı olacak. Bu anlamda onların destekçisi olacağız." diye konuştu.

Vali Bektaş, mezunlara meslek hayatında başarılar diledi.

rize-pomemde-mezuniyet-toreni-(1).jpg

Rize POMEM Müdürü Murat Sevil de 212 genç polisi Emniyet Teşkilatına kazandırmanın sevinci ve heyecanı içerisinde olduklarını kaydetti. 

Konuşmaların ardından dönem birincisi Tuğrul Kılıç, yaş kütüğüne plaket çaktı.

rize-pomemde-mezuniyet-toreni-duzenlendi-(4).jpg

Dereceye giren 10 öğrenciye hediyelerinin verildiği törende, yeni mezun 212 öğrenci yemin etti.

Törene, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve mezunların aileleri katıldı.

rize-pomemde-mezuniyet-toreni-(2).jpgrize-pomemde-mezuniyet-toreni-(3).jpgrize-pomemde-mezuniyet-toreni-(4).jpgrize-pomemde-mezuniyet-toreni-(5).jpg

rize-pomemde-mezuniyet-toreni-(6).jpg

rize-polis-meslek-egitim-merkezinde-(pomem)-mezuniyet-toreni-duzenlendi-(4).jpgrize-polis-meslek-egitim-merkezinde-(pomem)-mezuniyet-toreni-duzenlendi-(2).jpgrize-polis-meslek-egitim-merkezinde-(pomem)-mezuniyet-toreni-duzenlendi-(1).jpg

rize-pomemde-mezuniyet-toreni-duzenlendi-(5).jpgrize-pomemde-mezuniyet-toreni-duzenlendi-(1).jpgrize-pomemde-mezuniyet-toreni-duzenlendi-(2).jpg