Rize Protokolü ile Vatandaşlar İftarda Gönül Sofrasında Buluştu

Rize Protokolü ile Vatandaşlar İftarda Gönül Sofrasında Buluştu
Rize Belediyesi'nin hayırsever iş adamlarının desteğiyle sahil dolgu alanı Kültür Park Düğün Salonunda oluşturmuş olduğu Gönül Sofrasında binlerce kişi aynı anda oruçlarını açmaya devam ediyor.

Hayırsever iş adamlarının katkılarıyla Rize Belediyesi tarafından Gönül Sofrası ismi ile oluşturulan İftar sofrasında Ramazanın 6. gününde 2500 kişiye yakın kişi aynı anda orucunu açtı. Rize Protokolün katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlara yemeklerini Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap beraber ikram etti.

rize-protokolu-ile-vatandaslar-iftarda-gonul-sofrasinda-bulustu-(2).jpg

Ramazan ayında bilinen ve her yerde kurulan İftar çadırları ile aynı atmosferin yaşandığı, fakat görünüşü ile çadırın dışında adeta lokanta ortamını aratmayan bir mekanda Rizeliler ve il dışından gelen insanlar bir arada iftar yapıyor. Alışılmışın dışında ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra ailelere hizmet veren Rize Belediyesi'nin Gönül Sofrasında her akşam farklı damak tadında yemek çeşitleri bulunuyor. Gönül Sofrasına Rize'de yaşayan aileler de yoğun ilgi gösteriyor.

rize-protokolu-ile-vatandaslar-iftarda-gonul-sofrasinda-bulustu-(1).jpg

PROTOKOL İLE VATANDAŞ GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Ramazan ayının 6. gününde Rize protokolü vatandaşları yalnız bırakmayarak iftarda oruçlarını Rize Belediyesi Gönül Sofrasında vatandaşla beraber açtılar.

Gönül Sofrasındaki iftar yemeğinin konukları arasında Rize Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Jand. Kd. Alb. İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Rize Belediye Başkan Yardımcıları da yer aldı.

rize-protokolu-ile-vatandaslar-iftarda-gonul-sofrasinda-bulustu-(3).jpgrize-protokolu-ile-vatandaslar-iftarda-gonul-sofrasinda-bulustu-53.jpgrize-protokolu-ile-vatandaslar-iftarda-gonul-sofrasinda-bulustu-54.jpg

rize-protokolu-ile-vatandaslar-iftarda-gonul-sofrasinda-bulustu-(4).jpgrize-protokolu-ile-vatandaslar-iftarda-gonul-sofrasinda-bulustu-(5).jpg