Rize Sağırspor'dan Başkan Kasap'a 53 Numaralı Forma Hediye Edildi

Rize Sağırspor'dan Başkan Kasap'a 53 Numaralı Forma Hediye Edildi
Rize Sağırspor Kulübü Başkanı Mehmet Sukas ve yönetimi, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret ederek, üzerinde Rize'nin trafik plaka kodu ve Başkan'ın ismi yazılı bulunan 53 numaralı Rize Sağırspor Kulubün formasını hediye etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette kendisine yapılan bu jestten son derece memnun olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Başarının engel tanımadığını ve engelli bireylerin toplumun bir parçası olduğunu, hayatın her alanında farklı dallarda başarı göstermelerinin ise  kendisini mutlu ettiğini" söyledi.

rize-sagirspor-kulubunden-resat-kasapa-53-numarali-forma-hediye-edildi-(1).jpg

Kulüp Başkanı Mehmet Sukas, takımın başarılı çalışmalarından söz ederek, Rize Belediyesi'nin şehrimizde engelliler için yaptığıçalışmalardan ötürü Başkan Kasap'a teşekkür etti. Sukas ayrıca, kulüp yönetiminden, aynı zamanda Federasyon As Başkanlığı görevinde bulunan Rafet Şentürk'ün yakın bir zamanda Ankara'da yapılacak Federasyon toplantısının ardından Milli Takım ile beraber Almanya'ya gideceğini ve orada görev alacağını söyledi.

rize-sagirspor-kulubunden-resat-kasapa-53-numarali-forma-hediye-edildi-(2).jpgrize-sagirspor-kulubunden-resat-kasapa-53-numarali-forma-hediye-edildi-(3).jpgrize-sagirspor-kulubunden-resat-kasapa-53-numarali-forma-hediye-edildi-(4).jpg