Rize Sağlık Müdürlüğü 52 Kişi Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları

Rize Sağlık Müdürlüğü 52 Kişi Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları
Sağlık Bakanlığı’nın sürekli işçi alım kapsamında Rize İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde alımını gerçekleştireceği 52 kişilik işçi alımına ait sözlü sınav sonuçları açıklandı. Listeler, meslek unvanları bazında ayrı ayrı hazırlandı. İşte sonuçlar:

Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatında 4857 Sayılı İş Kanununa tabi, sürekli işçi alımına yönelik olarak 22-30 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçları, Bakanlığın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 30/01/2019 tarihli talimatları gereğince, 2 Nisan 2019 tarihi itibariyle açıklandı. Sınav sonuçlarına itirazlar 3 – 5 Nisan 2019 tarihleri arasında alınacak.

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyenler bu tarihler arasında, “Rize İl Sağlık Müdürlüğü Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Komisyonu Başkanlığına” hitaben yazdıkları ve itiraz gerekçelerini açıkça belirttikleri dilekçelerini, İl Sağlık Müdürlüğü evrak kayıt birimine ulaştırarak itirazlarını gerçekleştirebileceklerdir. Bu tarihler arasında yapılmayan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

8-10 Nisan 2019 tarihleri arasında itirazlar ilgili Komisyon tarafından değerlendirilecek ve yine bu tarih aralığında kesinleşen listeler Sağlık Müdürlüğü tarafından yayımlanacak.

Aşağıdaki listelerdeki sonuçlar, sözlü sınava ilişkin sonuçlar olup, sınav sonucunda başarılı olan adayların kesin olarak atamalarının yapılacağı anlamına gelmemektedir. Başarılı olan adayların atama işlemleri, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlanmasından sonra Sağlık Bakanlığına tamamlanacak.

İŞTE SÖZLÜ SONUÇLARI

hasta-karsilama-ve-yonlendirme-gorevlisi-(lisans).jpghasta-karsilama-ve-yonlendirme-(onlisans).jpgveri-giris-kontrol-isletmeni.jpgklinik-destek-elemani-(hastane)-1.jpg

klinik-destek-elemani-(hastane)-2.jpgklinik-destek-elemani-(hastane)-3.jpgguvenlik-gorevlisi-(silahsiz)--1.jpgguvenlik-gorevlisi-(silahsiz)-2.jpgguvenlik-gorevlisi-(silahsiz)--3.jpg