Rize Sağlık Müdürlüğü Sözlü Sınavına Alınacak Sürekli İşçi Adayları Belli Oldu

Rize Sağlık Müdürlüğü Sözlü Sınavına Alınacak Sürekli İşçi Adayları Belli Oldu
Rize İl Sağlık Müdürlüğü hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere alınacak 52 kişi için sözlü sınava alınacak sürekli işçi adayları belli oldu.

T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Alımı kurası sonucunda Rize’de münhal bulunan kadrolara atanmak üzere “sözlü sınav”a asil ve yedek olarak katılmaya hak kazanan başvuru sahipleri belli oldu.

Rize İl Sağlık Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgide şunlar kaydedildi: “T.C. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Alımı kurası sonucunda İlimizde münhal bulunan kadrolara atanmak üzere “sözlü sınav”a asil ve yedek olarak katılmaya hak kazanan başvuru sahiplerine ait listeler duyuru ekinde yer almaktadır.

Ekli listede isimleri yer alan asil adayların, Ek-1’de yer alan, başvurularının kabul edildiği meslek alanının gerektirdiği başvuru belgelerini hazırlayarak 18 – 19 Ocak 2019 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğümüz Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Atama Birimine (Paşakuyu Mah. Zübeyde Hanım Cad. Sağlık Kompleksi Hizmet Binası, Kat:5) elden teslim etmeleri gerekmektedir. Müdürlüğümüz tarafından yapılan belge kontrolü sonucunda, başvuru şartlarını taşımayanlar ile herhangi bir nedenle sözlü sınava katılamayacaklardan dolayı ilan edilen münhal kadronun 4 (dört) katından az sayıda adayın kalması halinde, yedek listenin ilk sırasındaki adaydan başlamak suretiyle azalan sayı kadar yedek aday sözlü sınava alınacaktır. Bu şekilde sözlü sınava alınacak yedek adayların da sınav öncesi Müdürlüğümüz tarafından başvuru evrakları alınarak belge kontrolü sağlanacaktır. Adaylar tarafından Müdürlüğümüze teslim edilen başvuru evrakları 20-21 Ocak 2019 tarihlerinde incelenecek olup sözlü sınava girecek adaylar 21 Ocak 2019 tarihinde resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilecektir. Sözlü sınav 22 – 30 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sınav yeri ve saati ile adayların hangi tarihlerde sözlü sınava alınacağı bilgileri yine resmi internet sitemiz üzerinden ilanen duyurulacaktır.

İşbu duyuru ve takip eden tüm duyurular tebligat hükmünde olup başvuru sahipleri ve hak sahiplerine tebligat yapılmayacaktır.”

İŞLEM TAKVİMİ

Sözlü Sınav İçin Başvuruda Bulunacak İsim Listelerinin Duyurulması : 17 Ocak 2019

Başvuru Belgelerinin Alınması : 18- 19 Ocak 2019

Başvuru Evraklarının İncelenmesi : 20-21 Ocak 2019

Sözlü Sınava Girecek Adayların İlan Edilmesi : 21 Ocak 2019

Sözlü Sınava İlişkin Duyuru : 21 Ocak 2019

LİSTELERİ GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDA DUYURU EKİNDE YER ALAN LİNKLERİ TIKLAYINIZ...

DUYURU EKİ