Rize Sağlık Sen İl Başkanı Yılmaz: Üye Sayımız 1500 Civarında

Rize Sağlık Sen İl Başkanı Yılmaz: Üye Sayımız 1500 Civarında
Rize Sağlık Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz, Rize'de üye sayılarının 1500 dolayında olduğunu söyledi.

Rize Sağlık Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz, Rize'de üye sayılarının 1500 dolayında olduğunu ifade ederek,  “Sendikamız üyelerimizin geleceğini daha refah bir vizyona kazandırmak için yoğun çaba gösteriyor." dedi.

ismail-yilmaz-rize-saglik-sen-baskani.20141124120035.jpg

Sağlık - Sen “Genişletilmiş İl Divan Toplantısı” Doğu Karadeniz illerinin katılımıyla yapıldı. Sağlık-Sen Trabzon Şubesi tarafından Akçaabat Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen genişletilmiş il divan toplantısına Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ile sendikanın Trabzon, Ordu, Artvin, Bayburt, Giresun ve Rize şube başkanları ile yöneticileri katıldı.

ismail-yilmaz-saglik-sen-dogu-karadeniz-bolge-toplantisi.jpg

Rize Sağlık Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz, toplantıda, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Sendikamız üyelerimizin geleceğini daha refah bir vizyona kazandırmak için yoğun çaba gösteriyor. İlimizdeki üye sayımız bin 500 civarında. Biz ailemize hergün yeni üyeler kazandırmak için çalışıyoruz. Biliyoruz ki onların  mutluluğu bizim mutluluğumuz” diye konuştu.

ismail-yilmaz-rize-saglik-se-nil-baskani.jpg

saglik-sen-dogu-karadeniz-bolge-toplantisi-1.jpg

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş ise 450 bin sağlık çalışanın yıpranma payından faydalanmasının temel amaçları olduğunu, yıpranma payı bugün çıkarsa geçmiş dönemi de kapsayacak şekilde verilmesi için taleplerini ileteceklerini ifadesinde bulunmuştu.

metin-memis.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Memiş'ten Yıpranma Payı Açıklaması