Rize Sağlık-Sen, Paramediklerin Gününü Kutladı

Rize Sağlık-Sen, Paramediklerin Gününü Kutladı
Rize Sağlık-Sen Şubesi, "22 Aralık Paramedikler Günü" kapsamında İl Ambulans Servisi Başhekimliğini ziyaret ederek, paramediklerini gününü kutladı.

Ziyarete, Rize Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri ve Paramedik Derneği İl Temsilcisi Emre Nar ile sağlık çalışanları katıldı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, acil tıp teknikeri olarak bilinen paramediklerin sağlık sisteminin en önemli çalışanlarından olduğunu ve paramediklerin çok zor şartlar altında çalıştığını söyledi.

Paramediklerin daha iyi şartlar altında görevlerini sürdürebilmeleri için, sahada çalışan sağlık personelinin gözlemleri ve kendilerine gelen şikayetler doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini belirten Yılmaz, Sağlık-Sen Rize Şubesi adına tüm paramediklerin 22 Aralık Paramedikler Günü’nü kutlarım" dedi.

Paramedik Derneği İl Temsilcisi Emre Nar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sahada zor şartlar altında görevlerini laikiyle yerine getirmek ve hastalarımızı en kısa sürede hastaneye ulaştırmak için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Koşullarımızın, sosyal ve ekonomik haklarımızın artması ve geliştirilmesi açısından çalışmalar yürüten Rize Sağlık-Sen Şubesi'ne de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

rize-saglik-sen-subesi-22-aralik-paramedikler-gunu-kapsaminda-il-ambulans-servisi-bashekimligini-ziyaret-etti-1.jpg