Rize Sağlık-Sen Şubesi'nden, Vali Yardımcısı Nebioğlu'na Ziyaret

Rize Sağlık-Sen Şubesi'nden, Vali Yardımcısı Nebioğlu'na Ziyaret
Rize Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu'nu ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Yılmaz'ın yanı sıra Sağlık-Sen Rize Şubesi yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Vali Yardımcısı Nebioğlu, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çaba gösteren sağlık çalışanlarımızın varsa sorunlarını çözmek, memnuniyetini arttırmak bizlere düşen görevlerdir. Bu görev ve sorumluluk bilincinde gerek ilimizin gerekse de ülkemizin sağlık alanında yaptığı güzel çalışmalara hep birlikte imza atmak için sivil toplum kuruluşlarının da görüşleri bizler için oldukça önemlidir. Bu sorumluluk duygusuyla hareket eden tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

rize-saglik-sen-subesinden,-vali-yardimcisi-nebiogluna-ziyaret-1.jpg

Rize Sağlık-Sen Şube Başkanı Yılmaz ise, son zamanlarda gerek Rize'de gerekse de ülke genelinde aile hekimlerinin hafta sonu nöbet tutmaları ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında destek isteyerek, "Aile hekimlerimizin zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar" dedi.

rize-saglik-sen-subesinden,-vali-yardimcisi-nebiogluna-ziyaret-2.jpg

Yılmaz, şöyle devam etti: "Gerek aile hekimlerinin gerekse de sağlık çalışanlarının sıkıntıları bizim sıkıntımız. Çözümü noktasında yapılması gerekenleri idarecilerimizle görüşerek çözmeye çalışıyoruz. Karşılıklı iyi niyet olunca sonuçları da güzel oluyor. Hem desteklerinden dolayı hem de güler yüzlü güzel karşılamasından dolayı Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu'na teşekkür ediyorum."

rize-saglik-sen-subesinden,-vali-yardimcisi-nebiogluna-ziyaret-3.jpg