Rize Sağlık Sen’den Eğitim Atağı

Rize Sağlık Sen’den Eğitim Atağı
Rize Sağlık Sen ve İstanbul Beykent Üniversitesi ortaklığıyla Rize'de Sağlık Sen Üyelerine yönelik Yüksek Lisans Programı başlatıldı.

Rize Sağlık Sen ve İstanbul Beykent Üniversitesi arasında yapılan protokol ile Sağlık Sen Üyelerine yönelik Sağlık Kurumları ve Hastane Yöneticiliği Yüksek Lisans Programı başladı. Dersler Rize Devlet Hastanesi Eğitim Salonu’nda Beykent Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün verilmektedir.

Konu hakkında Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Muhammet Yazıcı yaptığı açıklamada, kayıtların sona erdiğini belirterek derslerin geçen haftadan itibaren başladığını söyledi.

rize-saglik-sen’den-egitim-atagi-2.jpg

Yazıcı açıklamasında “Gelişmiş olmak, teknikte ve bilimde ilerleyenlerin ve bilgisini işinde uygulayanların çoğalmasına bağlıdır. Biz sağlık kurumlarında çalışanların daha verimli, daha mutlu olması için yapılacak bu tür hizmetlerde ön ayak olduğumuz için Sağlık Sen camiası olarak çok mutluyuz” dedi.

rize-saglik-sen’den-egitim-atagi-3.jpg

Herşeyin başının önce sağlık ardından eğitim olduğunu dile getiren Şube Başkanı Yazıcı, açıklamasına şu şekilde devam etti: Rize Devlet Hastanesi Eğitim Salonu’nda yaklaşık birbuçuk yıl sürecek programda dersler Beykent Üniversitesi’nden gelecek öğretim görevlileri tarafından verilmekte olup eğitim programımıza 40 sağlık çalışanı müracaatta bulundu. Programın tüm katılımcılara hayırlı olmasını dilerim.

rize-saglik-sen’den-egitim-atagi-1.jpg