Rize Sağlık-Sen'den, Saymaz'a Ziyaret

Rize Sağlık-Sen'den, Saymaz'a Ziyaret
Rize Sağlık-Sen Şubesi, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü görevine başlayan Dr. Muhammet Mustafa Saymaz'ı makamında ziyaret etti.

Rize İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Muhammet Mustafa Saymaz'a hayırlı olsun ziyaretine,  Rize Sağlık-Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saymaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Hep birlikte sağlık çalışanlarımızın haklarını koruyarak, sahada çalışan personellerimizle sürekli iletişim halinde olarak sıkıntılarını ve çözüm önerileri birlikte çalışarak çözeceğiz. Yan yana çalışmamız hem bizim için hem rize için hem de vatandaşlarımız için avantaj olacaktır" dedi.

rize-saglik-sen-subesinden,-saymaza-ziyaret-1.jpg

Rize Sağlık-Sen İl Başkanı İsmail Yılmaz ise, Saymaz'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Yapacağı her türlü çalışmada yanınızda olmak için buradayız. Hepimiz vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalışıyoruz vede çalışacağız. Bu hizmetin sunacak olan sağlık çalışanlarının hakkını da savunmak bizim görevimiz. Yeni göreviniz ilimiz ve sizin için hayırlı olsun" dedi.

rize-saglik-sen-subesinden,-saymaza-ziyaret-2.jpg