Rize Şampiyonluğa İnanıyor

Rize Şampiyonluğa İnanıyor
Giresunspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak Çaykur Rizespor'da maçtan önce Rizeli taraftarlar şehri bayram yerine çevirdi. Taraftarlar ilk kez yüksek sesle şampiyonluk şarkılarını söylemeye başladı.

Çaykur Rizespor taraftarları artık takımının Süper Lige çıkacağına yürekten inanıyor. Giresunspor karşılaşmasının başlamasına saatler kala Rize'yi bayram yerine çeviren Yeşil Mavili taraftarlar, araçlarını Yeşil mavi bayraklarla donatarak şehirde konvoy halinde şampiyonluk kutlamasına başladı. Rizeli taraftarlara Trabzon'dan Çaykur Rizespor'a destek vermek için gelen Trabzonlu taraftarlar da katıldı.

rize-sampiyonluga-inaniyor-5.jpg

rize-sampiyonluga-inaniyor-6.jpg

rize-sampiyonluga-inaniyor-7.jpg

Öte yandan hafta içinden itibaren Rize esnafı şehri Yeşil Mavi bayraklarla donatırken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile Ak Parti Rize İl Başkanlığı astırdıkları bayrak ve dövizlerle taraftarların bu oluşumuna destek verdi.

rize-sampiyonluga-inaniyor-4.jpg

Rize'de Giresunspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un karşılaşmayı kazanacağına inanan taraftarlar şampiyonluk yolunda kalan 3 maçı da kazanacaklarını ve diğer karşılaşmalarda alınacak sonuçlara göre direkt Süper Lige yükseleceklerine inanıyor.

rize-sampiyonluga-inaniyor-1.jpg

rize-sampiyonluga-inaniyor-2.jpg

rize-sampiyonluga-inaniyor-11.jpg

rize-sampiyonluga-inaniyor-3.jpg

rize-sampiyonluga-inaniyor-8.jpg

rize-sampiyonluga-inaniyor-9.jpg

rize-sampiyonluga-inaniyor-10.jpg