Rize Seçimde Ders Versin

Rize Seçimde Ders Versin
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na gönderme yaparak, Çay parası konusuna açıklık getirdi...

Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında "Rize bu seçimde bir başka ders versin. Şöyle Türkiye'de bir numara olsun Rize dedi.

Sandıkları AK Parti ile aydınlatmaya var mıyız?" ifadesini kullanan Erdoğan, yerel seçime 8 gün kaldığını anımsattı. Erdoğan, "Birilerinin ablaları var ya. Bizim de ablalarımız burada. Ben ablalarıma diyorum ki kapı kapı dolaşalım ve sandıklara da seçim günü sahip çıkalım. Müşahit kartları alın, ilçe teşkilatlarından, belde teşkilatlarından. Ve bu müşahit kartlarıyla sandıklara sahip çıkalım" diye konuştu.

"Sandıklara öyle sahip çıkalım ki kuş uçmasın kuş. Buradan CHP'si de MHP'si de diğerleri de hepsi dersini bu seçimde almalı. Siyaseti kirletenler dersini almalı" değerlendirmesinde bulunan Erdoğan, "Bunların projesi var mı? Hiçbir proje, geldi buraya Kılıçdaroğlu, dinlediniz mi?

Utanmadan sıkılmadan kalkıyor çay parasını vermediğimizden bahsediyor. Eline diline dursun. Biz 12 yıldır şu Rizemizde, çay toplanır ve bir ay geçmeden paralar ödenir. Şimdi de budama paralarını ayın 18'inde ödedik mi? 140 trilyon ödedik, herkesin hesabına girdi bu para. Biz AK Partiyiz AK, biz CHP değiliz. Ama ondan önce benim vatandaşım Rize'de, benim hemşehrim Rize'de bir yıl geçiyordu parasını alamıyordu. Derelere dökülen o çayları hatırlayın, Elhamdülillah şimdi çaylarımız derelere de dökülmüyor" dedi.

erdogan-rizede-1.20140321191132.jpg