Rize, Sedat Peker'i Bağrına Bastı. 10 Bin Kişi Peker ile Fotoğraf Çektirdi

Rize, Sedat Peker'i Bağrına Bastı. 10 Bin Kişi Peker ile Fotoğraf Çektirdi
Yaklaşık 13 yıl sonra memleketi Rize'ye gelen Ünlü İş Adamı Sedat Peker, Rize’de yağmura rağmen hemşehrilerinin yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Peker, mitingten sonra 12 saat aralıksız 10 bin kişiyle fotoğraf çektirdi.

Rize’de büyük bir coşku ve izdihamla karşılaşan Ünlü İş Adamı Sedat Peker, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingte, uzun yıllar aradan sonra geldiği Rize’de hemşehrileriyle hasret giderdi. Mitingin ardından ise hemşehrileriyle tek tek fotoğraf çektiren Peker, yağan yağmura rağmen 12 saat aralıksız yaklaşık 10 bin kişiyle fotoğraf çektirdi.

sedat-peker-ile-ibrahim-koroglu.jpg

Fırtına Gazetesi tarafından düzenlenen ve 25 binden fazla kişinin katıldığı “Teröre Lanet Et Şehidine Sahip Çık” mitinginde hemşehrilerinin bağrına bastığı Peker, miting sonrası ise büyük bir izdihamla karşılaştı. Sedat Peker ile tokalaşmak isteyenler büyük bir izdihama neden olurken; Peker, fotoğraf çekimi için fotoğraf çekileceği Beyda Lokantasına gitmek üzere otomobiline güçlükle bindi.

sedat-peker-rizede-(104).jpg

2 giriş kapısı bulunan 3 katlı Beyda Lokantasına akın eden Sedat Peker hayranları, lokantanın içini tıka basa doldururken, lokantanın her iki caddesinde ise büyük kalabalıklar oluştu. Peker ile fotoğraf çektirmek isteyenler burada bir kez daha izdihama neden oldu. İzdiham sırasında kalabalık arasında ezilme tehlikesi yaşayan Ünlü İş Adamı Sedat Peker, lokantanın 3. Katında sevenleriyle tek tek fotoğraf çektirdi.

sedat-peker-rizede-(64).jpg

Büyük bir heyecan ve coşkuyla dolu olan vatandaşların oluşturduğu izdiham büyüyünce Peker, daha sonra fotoğraf çekimini lokantanın ön ve arka tarafında minibüsün içinde gerçekleştirdi. Yağan yağmura ve soğuğa aldırmayan vatandaşların Peker ile fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturduğu alanda, 18.00 sıralarında başlayan fotoğraf çekimi, sabah 05.40’ta sona erdi. Peker ile fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaştı.

Fotoğraf çekiminin ardından ise 06.00 sıralarında Peker, İstanbul’a gitmek üzere Rize’den ayrıldı.

sedat-peker-ali-koroglu-001.jpgsedat-peker-rizede-(139).jpgsedat-peker-rizede-(138).jpgsedat-peker-rizede-(147).jpg

sedat-peker-rizede-(106).jpgsedat-peker-rizede-(99).jpgsedat-peker-rizede-(11).jpgsedat-peker-rizede-(101).jpgsedat-peker-rizede-(85).jpg

sedat-peker-rizede-001.jpg