Rize Şehir Hastanesine Kavuşuyor!

Rize Şehir Hastanesine Kavuşuyor!
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Rize İl Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Rize Şehir Hastanesi için İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ile görüştü.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyareti kapsamında memleketine gelen Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Rize Şehir Hastanesi için İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve İl Müdürlüğü Başkanlarıyla görüştü.

rize-sehir-hastanesine-kavusuyor!-(1)-002.jpg

Müsteşar Dr.Şuayip Birinci, ziyarette yaptığı açıklamada, Rize Şehir Hastanesi projesinin muhteşem bir proje olacağını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Rize Şehir Hastanesi müjdesini duymanın keyfi ile bir iftarımızı da memleketimizde açmak nasip oldu. Bu vesile ile de Rize Sağlık Müdürlüğümüzü ziyaret etmek imkânı bulduk” diye konuştu.

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ise, Müsteşar Dr.Şuayip Birinci’nin ziyaretlerinden dolayı duydukları mutluluğu belirterek, Rize Şehir Hastanesinin Rize’ye hayırlı olmasını diledi.

suayip-birinci-mustafa-tepe.jpg

Ak Parti Rize İl Başkanlığı tarafından dün düzenlenen mitingte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 800 yataklı Rize Şehir Hastanesinin deniz dolgusu üzerinde 300 dönüme yakın bir alanda inşasına yakında başlayacaklarını müjdelemiş ve Rize Şehir Hastanesinde Türkiye'nin ilk hibrit ameliyathanesinin yer alacağını kaydederek, hastane hakkında bazı bilgileri açıklamıştı.

rize-sehir-hastanesi-(3)-002.jpgrize-sehir-hastanesi-(4)-001.jpgrize-sehir-hastanesi-(5)-001.jpgrize-sehir-hastanesi-(6)-001.jpg

rize-sehir-hastanesi-(7).jpgrize-sehir-hastanesi-(8).jpgrize-sehir-hastanesi-(9).jpgrize-sehir-hastanesi-(10).jpg

rize-sehir-hastanesi-(11).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize Evladını Bağrına Bastı, Erdoğan Rize'ye Şehir Hastanesini Müjdeledi

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Avcı: Rize Şehir Hastanesi İhale Süreci Seçimden Sonra Başlayacak