Rize, Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Koşuyor !

Rize, Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Koşuyor !
11 Aralık 2018’de makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit düşen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin ölümünün 1. Yıl dönümünde Rize'de çeşitli etkinliklerle anma programı düzenlenecek.

Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin ölümünün 1. Yıl dönümünde anma etkinlikleri kapsamında 8 Aralık Pazar günü saat 10.00’da “Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve Şehitlerimizi Anma Koşusu” düzenlenecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri tarafından Rize Valiliği, Rize Emniyet Müdürlüğü, Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Rize Belediyesi himayesinde “Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve Şehitlerimizi Anma Koşusu” 8 Aralık Pazar günü saat 10.00 da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında başlayacak ve Cumhuriyet Caddesi üzerinden devam edecek olan koşu, Rize Valiliği önünden Menderes Bulvarı istikametinden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde son bulacak.

Koşuya başvuru ve bilgi için 0537 049 98 93 – 0530 791 03 53 numaralı telefonlarla iletişime geçilebilecek. Koşuda ilk 3 dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek.

altug-verdi-rize-emniyet-muduru.jpg

Kentte ayrıca, 11 Aralık Çarşamba günü ÇAYKUR Ziraat Camii'nde Şehit Altuğ Verdi ve tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okutulacak. 13 Aralık Çarşamba günü ise Çayeli Fen Lisesi kız Pansiyonunda Şehit Altuğ Verdi Kütüphanesinin açılışı yapılacak.

Şehit Altuğ Verdi için Mersin'in Mezitli ilçesinde de 11 Aralık Çarşamba günü anma programları düzenlenecek.

altug-verdi-rize-emniyet-muduru-001.jpg