Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu “Gönülsüz” Çıktı

Rize Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu “Gönülsüz” Çıktı
Rize’de 70 dernek ve stk’nın temsil edildiği Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından, hain saldırıda 34 şehit verdiğimiz Bahar Kalkanı Harekatı'na destek için düzenlenen etkinliğe 34 kişi katılmadı.

Rize’de Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin İdlib bölgesine yönelik gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verilmek amacıyla etkinlik düzenlendi.

Gönüllü üyelerin yer aldığı 70 dernek ve stk’nın temsil edildiği platform tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliğe yaklaşık 30 kişi katıldı.

Şehitler için Kur'an- Kerim okunarak dua edilen etkinlikte Platform adına gazetecilere açıklama yapan Vatan Karakaş, Bahar Kalkanı Harekatı'nın, Türk milletinin ortaya koyduğu seferberlik ruhunun eşsiz örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Türkiye'yi tehdit eden tüm unsurlara karşı yürütülen mücadelenin geçmişte olduğu gibi bugün de devlet millet bütünleşmesiyle birlik beraberlik içinde başarıya ulaşacağına yürekten inandığını vurgulayan Karakaş, "Bu süreçte ülkemizin yüksek menfaatlerini, sınırlarımızı ve geleceğimizi korumak için kararlılıkla görevlerini ifa eden kahraman güvenlik güçlerimizle gurur duyuyoruz." dedi.

"Bizler terörü yerinde kurutmaya dönük verilen bu mücadelenin aynı şekilde kararlılıkla devam ettirilmesi gerektiğini savunuyoruz. Rize'nin sivil toplum örgütleri olarak kadim milletimizin bir parçası olmakla iftihar ediyoruz. Bölgemizde yaşanan gelişmeler doğrultusunda ülkemizin huzur ve güvenliği için devletimiz aldığı her kararın arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz." ifadelerini kullanan Karakaş, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise acil şifalar diledi.

Öte yandan, program boyunca paramotor uçurularak gökyüzünde Türk bayrağı açıldı.

rize’de-70-dernek-ve-stk’nin-temsil-edildigi-sivil-toplum-gonulluleri-platformu-tarafindan,-hain-saldirida-34-sehit-verdigimiz-bahar-kalkani-harekatina-destek-icin-duzenlenen-etkinlige-34-kisi-katilmadi-(4).jpgrize’de-70-dernek-ve-stk’nin-temsil-edildigi-sivil-toplum-gonulluleri-platformu-tarafindan,-hain-saldirida-34-sehit-verdigimiz-bahar-kalkani-harekatina-destek-icin-duzenlenen-etkinlige-34-kisi-katilmadi-(1).jpgrize’de-70-dernek-ve-stk’nin-temsil-edildigi-sivil-toplum-gonulluleri-platformu-tarafindan,-hain-saldirida-34-sehit-verdigimiz-bahar-kalkani-harekatina-destek-icin-duzenlenen-etkinlige-34-kisi-katilmadi-(3).jpgrize’de-70-dernek-ve-stk’nin-temsil-edildigi-sivil-toplum-gonulluleri-platformu-tarafindan,-hain-saldirida-34-sehit-verdigimiz-bahar-kalkani-harekatina-destek-icin-duzenlenen-etkinlige-34-kisi-katilmadi-(2).jpg