Rize Siyasetine Kadın Eli Değdi

Rize Siyasetine Kadın Eli Değdi
Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde danışma toplantısı düzenlendi.

Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen danışma toplantısına AK Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meral Kirişçioğlu, Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Yusufeli İlçe Başkanı Selahattin Özdemir  ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meral Kirişçioğlu, Danışma Toplantılarının teşkilatlarımız açısından en önemli toplantılardan biri olduğunu belirterek, ‘’Toplantılarımız gereği gibi yerine getirdiğimizde teşkilat içi bir dertleşme, bir istişare edebilme amacına uygun olarak çok verimli geçeceğine inanıyorum’’ dedi.

13.jpg

Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, kadınlara hitaben  “Sizler bu partinin temel taşısınız.  Bu parti eğer bu gün bir yerlere gelmişse bunun başlıca sebebi başta liderimizin ve çok değerli sizlersiniz. Bu toplantıların aramızdaki dayanışmanın birlik ve beraberliğin kaynaşmanın, tek bir yumruk olmanın güç birliğine dönüşmenin adımları olacaktır. Ben bu kutlu davaya bu güzel misyona gönül vermiş olan bütün kardeşlerimizi ve özellikle bayan kardeşlerimizi bir kez daha yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum’’ dedi.

14.20091213201155..jpg

Ak Parti Rize il Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim ise, Türkiye’nin muhtaç olduğu en önemli şeyin birlik ve beraberliğin olduğunu belirterek, ‘’Bu birlik ve beraberliğimizi koruyabilirsek, güçlendirebilirsek geleceğe yönelik başarımız kat kat artacaktır. Kadın kolu olarak araziye ineceğiz. En ücra ilçemizden başlayacağız ve ordaki sandıklarda tek tek oy kullananları bulacağız’’ dedi.

Toplantıya Misafir olarak Katılan Ak Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, Rize’de bayanların çok aktif olduğunu belirterek, ‘’Genel Merkezimizde hem de Türkiye’de bütün illerimizde hanımlara çok büyük görev düşüyor. Sayın Başbakanımız da bayanlara çok önem veriyor. Bundan dolayı biz Milletvekilleri olarak, il teşkilatları olarak bayanlarımıza başbakanımızın çizmiş olduğu yol çerçevesinde  bizde önem veriyoruz’’ dedi.

kadinlar-toplantisi-ak-parti.jpg

Hanımların çok önemli olduğunu kaydeden Çolak, ‘’Ne yazık ki yıllardan beri bayanlarımız Türkiye genelinde ihmal edilmişler. Çok şükür Ak Parti ile birlikte bu da değişti. Şuanda Ak Parti’nin en üst seviyesinde bayanlar siyaset yapmaktadırlar. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte Rize’de bayanlarımızın siyasette çok daha aktif olacaktır’’ diye konuştu.