Rize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 Personel Alacak

Rize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 Personel Alacak
Rize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 1 erkek personel alımı gerçekleştirecek.

Rize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kurum dışı kamu işçi alımıyla 1 sözleşmeli erkek personel istihdamında bulunacak.

Başvuruda bulunacak adayların 18-35 yaş aralığında ve son 6 aydır Rize’de ikamet etmeleri gerekiyor. Adayların ayrıca, üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim bölümlerinin herhangi birinden mezun olmaları ve KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

24 Haziran Cuma günü sona erecek başvurular, e-devlet üzerinden https://vakifilan.aile.gov.tr/Login.aspx internet sayfasından yapılabiliyor.

Mülakatlar 1 Temmuz’da saat: 08.30’da Valilikte toplantı salonunda yapılacak.

MÜRACAAT KOŞULLARI:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak. Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak. En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak. Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. Kamu haklarından mahrum olmamak. Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. İş tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak. Türk Ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzen ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. Rize ili sınırları içerisinde son 6 aydır ikamet etmek ve halen ikamet ediyor olmak. Erkek aday olmak. (Sadece erkek adaylar başvurabilir) En az B sınıfı ehliyete sahip olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Başvuru belgesi ve özgeçmişi (Varsa adaya ait sertifikalar). Diploma veya mezuniyet belgesi (Aslı veya noter onaylı örneği). KPSS P3 sınav sonuç belgesinin aslı ya da ÖSYM resmi internet sitesinden sınav sonuç belgesi. Sabıka kaydı. İki adet vesikalık fotoğraf. Askerlik durum belgesi. Adrese dayalı nüfus kayıt örneği. Tam teşekküllü hastaneden alınmış Heyet Raporu (Sadece Mülakat Sınavında başarılı olan adaylardan mülakat sonuçlarının ilanından sonra istenecektir). İstenen özel şartlardaki tüm belgelerin teslimi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum