Rize Spor Turizm Çalıştayı 23-25 Kasım'da Düzenlenecek

Rize Spor Turizm Çalıştayı 23-25 Kasım'da Düzenlenecek
Rize’de Cumhuriyet'in 100. Yılında Rize Spor Turizm Çalıştayı düzenlenecek. Çalıştaya, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katılacak.

Rize Spor Turizm Çalıştayı, 23-25 Kasım tarihleri arasında Ricosta Otel’de gerçekleştirilecek. Çalıştay, “Spor Turizminde Marka Şehir” mottosuyla düzenlenecek.

Çalıştay, Rize Valiliği himayelerinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde düzenlenecek.

Çalıştaya, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katılacak. Bakan Bak, Perşembe günü Rize'ye gelecek ve Cuma günü çalıştayın açılış programına katılacak. Çalıştaya, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Altunsoy ile Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci, bakan yardımcıları, bazı federasyon başkanları, genel müdürler, genel müdür yardımcıları ve daire başkanları katılacak.

Çalıştayın gündeminde, Rize'nin spor turizmi potansiyelinin değerlendirilmesi, spor turizmi alanındaki yatırım ve proje imkanları, spor turizmi alanındaki iş birliği ve koordinasyon konuları yer alacak.

Çalıştayın sonunda, Rize'nin spor turizmi alanındaki hedefleri ve eylem planı belirlenecek.

Çalıştayın, Rize'nin spor turizmi potansiyelinin ortaya çıkarılması ve bu alandaki yatırım ve proje imkanlarının değerlendirilmesi açısından önemli olduğu değerlendiriliyor.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum