Rize Stadına Atmaca sembolü yakışır

Rize Stadına Atmaca sembolü yakışır
Çaykur Rizespor'un yeni stadının ismi ne olursa olsun muhteşem stadımızın sembolünün olması gerekir. Cesurluğuyla adı Rizespor ile anılan bu ismin stada sembol olarak koyulması gerekir.

Çaykur Rizespor'umuzun yeni stadyumunun ismi henüz belirlenmezken stadın ismi ne olursa olsun muhteşem haliyle göz kamaştıran stadda nasıl Galatasaray Aslan'la, Beşiktaş Kartal'la özdeşleşip stadlarında onların sembollerini kullanıyorsa Çaykur Rizespor'un yeni stadında da Ç. Rizespor'la özdeşleşmiş Atmaca sembolünün olması sağlanamaz mı?

Atmacalar kısa sürede büyük hızlara erişebilen, sık ağaçlar arasında ustalıkla manevra yapabilen ve kendilerinden büyük kuşlardan korkmayan cesur hayvanlardandır. Çaykur Rizespor'umuzdan da beklentimiz bu değil midir?

Kısa sürede yeni kadrodan başarı beklemiyor muyuz? 2009 - 2010 futbol sezonuna Süper Lig hayaliyle girmiyor muyuz? Bank asya 1. Ligi'nde ekibimizden varsa güçlü ekipler onlara futbol oyun kuralları içerisinde korkmadan cesurca saldırmalarını beklemiyor muyuz?

Her maçtan sonra Atmaca şahlandı yada Atmaca ağır yaralı diye haberler basına yansımıyor mu? Öyleyse adı Rizespor'la gündeme gelen ve Rizespor ile özdeşleşen Atmaca'nın yeni stadyumda sembol olarak kullanılması uygun gelmez mi?

Beklentimiz Çaykur Rizespor Yönetiminin sesimize kulak vermesi ve stadyumda Atmaca sembolünün yer alması.