Rize Stadı'nın En Pahalı Koltuğu!

Rize Stadı'nın En Pahalı Koltuğu!
Rize Yeni Şehir Stadında bir koltuk var ki değeri yaklaşık 6 milyon TL yi buluyor..

Rizespor’da sezonluk loca fiyatları belli, VIP tribün fiyatları belli, maraton ve kale arkası koltuk fiyatları da belli olmasına rağmen o stadda öyle bir koltuk var ki tüm stadın koltuk fiyatlarına neredeyse eşdeğer geliyor.

Trasfermarket verilerine göre piyasa değeri 2.500.000 € (6.000.000 TL ) olan Hurşut Meriç’in her maçta oturduğu koltuk işte bu rakamı buluyor.

Transferin son günlerinde Gençlerbirliği takımından Ç.Rizespor’a transfer olan ve takımın en pahalı futbolcusu unvanını açık ara elinde bulunduran Kayseri asıllı oyuncu Hurşut Meriç, 12 haftalık lig periyodunda toplam 32 dakika görev aldı.

hursut-meric-tribunde.jpg

Dakikası 187 Bin TL’ye geldi!

Yıllarca transferde çok ucuza aldığı oyuncuları önce kendi takımında oynatıp yağını, balını yedikten sonra parlatıp satan transfer ustası İlhan Cavcav’ın takımı Gençlerbirliği’nden yüksek bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı ve takımda en fazla transfer ücreti ödediği Hurşut Meriç, yeşil-mavili forma altında toplam 32 dakika sahada kalırken, gurbetçi futbolcunun dakikası 187 Bin liraya denk geldiği ve Rizespor tarihinin gelmiş, geçmiş en pahalı futbolcusu olarak tarihe geçtiği rakamlarla ortaya çıkmış oldu.

Sakatlığından Dolayı Memleketine Karşı’da Forma Giyemedi…

Geldiği günden beri sakat olan Hurşut’un ne zaman hazır olacağı, zor günler yaşayan takımına ne zaman fayda vereceği henüz belli olmazken, Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay, bu oyuncusu için “ Hep sakat, ayaklarını konuşturacağına, ağzını konuşturuyor” açıklaması, tartışmaya yeni bir boyuta taşıdı. Hatırlanacağı gibi Rıza hoca, daha önce bu oyuncunun sakatlığından ötürü takımla ayrı çalışacağını söylemişti.

Haber: Selim Denizalp