Rize Şube Başkanı Mafratoğlu Öz Sağlık-İş'in 8. Yıldönümünü Kutladı

Rize Şube Başkanı Mafratoğlu Öz Sağlık-İş'in 8. Yıldönümünü Kutladı
ÖZ-Sağlık İş Sendikası Başkanlar Kurulu toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. ÖZ-Sağlık İş Sendikası Rize Şube Başkanı Bahadır Mafratoğlu, sendikanın 8. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Hak-İş'e bağlı Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri (Öz Sağlık-İş) Sendikası, 81 İlden Şube Başkanlarının katıldığı Başkanlar Kurulu toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.

Başkanlar kurulu toplantısına katılan ÖZ-Sağlık İş Sendikası Rize Şube Başkanı Bahadır Mafratoğlu, "Öz Sağlık-İş Sendikamızın 8. Kuruluş yıldönümünde düzenlenen Başkanlar Kurulu Toplantısında Hak-İş Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan ve Sendikamızın Genel Başkanı Sayın Devlet Sert Başkanlarımla bir ara geldik. Toplantımızın Emek Camiası için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

81 İlden Şube Başkanlarının katıldığı Başkanlar Kurulu toplantısına, Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası Kurucu ve Onursal Genel Başkanı AK Parti 22.23.24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkan Yardımcıları Adem Yavuz, Mustafa Özüpek, Remzi Karataş, Süleyman Doğan, Genel Merkez Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyeleri ve ÖZ-SAM Danışma Kurulu Üyeleri de katıldı.

Başkanlar kurulu toplu fotoğraf çekimiyle birlikte sona erdi.

oz-saglik-is-sendikasi-baskanlar-kurulu-toplantisi-ankarada-gerceklestirildi-2.jpgoz-saglik-is-sendikasi-baskanlar-kurulu-toplantisi-ankarada-gerceklestirildi-1.jpgoz-saglik-is-sendikasi-baskanlar-kurulu-toplantisi-ankarada-gerceklestirildi-3.jpg