Rize Süper Lige, O, PTT 1. Lige

Rize Süper Lige, O, PTT 1. Lige
2011-2012 sezonunda Ç.Rizespor forması giyen ve rakip filelere gönderdiği toplam 18 golle gol kralı olan Severin Bikoko, yeniden PTT 1.Lig’e dönüyor.

Ç.Rizespor'un son maçta şampiyonluğu kaybettiği Akhisar Belediyespor, Ç.Rizespor'dan aynı sezon sonu transfer ettiği Bikoko'dan beklediği verimi alamayınca golcü futbolcu ile yollarını ayırıyor. Akhisar Belediyespor’un yollarını ayırmaya hazırlandığı 25 yaşındaki forvetle pek çok ekip yanıdan ilgileniyor, ancak en ısrarcısı Balıkesirspor.

PTT 1. Lig’in yeni takımı, ilk sezonunda takımı sırtlayacak bir golcü arıyor. Daha önce Adana Demirsporlu Erçağ Evirgen’le görüşen Bal-Kes, Bikoko’yla temaslara başladı. Oyuncunun menajeriyle görüşen Ege temsilcisi, maddi imkanları sonuna kadar zorlamayı düşünüyor. Balıkesir’in başarılı oyuncuya yıllık 650 bin TL ödeyebileceği öğrenildi.

Daha gelecek yıldız var

Geçtiğimiz sezon sadece 4 maçta oynayan Bikoko’nun transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Balıkesirspor, bu oyuncunun yanı sıra Süper Lig patentli en az iki ismi daha kadroya katmak istiyor. Bu futbolcuların adı adeta sır gibi saklanıyor.

Bikoko'yu transfer etmek isteyen PTT 1.Ligin yeni ekibi Ç.Rizespor ile yollarını ayıran Mehmet Al ile Murat Sözgelmez'i de geçtiğimiz günlerde kadrosuna katmıştı.