Rize Takımı Yenildi, İmdat Sütlüoğlu Rakip Sporcularla Kutladı

Rize Takımı Yenildi, İmdat Sütlüoğlu Rakip Sporcularla Kutladı
Voleybol Erkekler 1. Liginde Rize temsilcisi Fındıklıspor, Arhavi’de oynanan karşılaşmada Arhavi Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Fındıklıspor’un yenilgisini rakip takım oyuncularıyla birlikte kutladı.

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu 11. Hafta maçında lig ikincisi Arhavi Belediyespor ile 7. Sıradaki Rize temsilcisi Fındıklıspor, Arhavi spor salonunda dün karşı karşıya geldi. Kazanması halinde zirve ile arasındaki puan farkını azaltarak zirveye bir adım daha yaklaşacak olan Fındıklıspor, karşılaşmayı 3-0 kaybederken; Rizeli olan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun maç sonu rakip sporcularla memleketinin takımının yenilgisini kutlaması maça damga vurdu. Sütlüoğlu’nun Fındıklıspor'un mağlubiyetini kutlama sevinci tepki çekti.

rize-takimi-yenilgi,-imdat-sutluoglu-rakip-sporcularla-kutladi-(2).jpg

Maçın setlerini 25-22, 25-14, 25-22’lik skorlarla 3-0 ev sahibi ekip kazanırken, karşılaşma sonrası Arhavi Belediyespor sevincini taraftarıyla paylaştı. Maçı Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, ilçe kaymakamı Hasan Ongu ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile birlikte izleyen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu da memleketinin takımının yenilgisini rakip oyuncularla ve protokol üyeleri ile birlikte kutladı.

rize-takimi-yenilgi,-imdat-sutluoglu-rakip-sporcularla-kutladi-(4).jpg

Sütlüoğlu’nun Çaykur’un sırt reklam sponsoru olduğu memleketinin takımı Fındıklıspor’un yenilgisini rakip sporcularla birlikte kutlaması Rize spor camiasında şaşkınlık yaşatırken, Sütlüoğlu’nun rakip sporcularla birlikte sevinç gösterisinde bulunması tepkiyle karşılandı.

rize-takimi-yenilgi,-imdat-sutluoglu-rakip-sporcularla-kutladi-(1).jpgrize-takimi-yenilgi,-imdat-sutluoglu-rakip-sporcularla-kutladi-(3).jpgrize-takimi-yenilgi,-imdat-sutluoglu-rakip-sporcularla-kutladi-(5).jpg