Rize Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü Yenileniyor

Rize Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü Yenileniyor
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Valilik binası içerisinde 2. kattaki yeni yerine taşınacak olan Tapu Müdürlüğü ve yenileme çalışmaları yapılan Kadastro Müdürlüğünü inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında ilgili kurum müdürlerinden bilgi aldı.

Vali Kemal Çeber, incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede; “Yapmış olduğumuz çalışmalarda temel önceliğimiz vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en kolay yollarla ulaştırmaktır. Bu kapsamda kamu hizmet binalarımızda sürekli olarak yenileme ve iyileştirme çalışmaları yapmaktayız. Tapu Müdürlüğümüzün yeni yerini de vatandaşlarımız ve çalışan personel için en uygun şekilde tasarlamaktayız. Kadastro Müdürlüğümüzde de tespit edilen eksiklikleri giderme adına yenileme çalışmalarımız devam ediyor.“ dedi.

Vali Çeber’e incelemelerinde Vali Yardımcısı Bayram Sağır eşlik etti.

rize-tapu-mudurlugu-ve-kadastro-mudurlugu-yenileniyor-(3).jpgrize-tapu-mudurlugu-ve-kadastro-mudurlugu-yenileniyor-(2).jpgrize-tapu-mudurlugu-ve-kadastro-mudurlugu-yenileniyor-(4).jpgrize-tapu-mudurlugu-ve-kadastro-mudurlugu-yenileniyor-(6).jpgrize-tapu-mudurlugu-ve-kadastro-mudurlugu-yenileniyor-(7).jpgrize-tapu-mudurlugu-ve-kadastro-mudurlugu-yenileniyor-(8).jpgrize-tapu-mudurlugu-ve-kadastro-mudurlugu-yenileniyor-(1).jpgrize-tapu-mudurlugu-ve-kadastro-mudurlugu-yenileniyor-(5).jpg