Rize Ticaret Borsası'nda Mehmet Erdoğan Yeniden Başkan Seçildi

Rize Ticaret Borsası'nda Mehmet Erdoğan Yeniden Başkan Seçildi
Rize Ticaret Borsası seçimlerinde mevcut başkan Mehmet Erdoğan yeniden başkan seçildi.

Rize Ticaret Borsası seçimi borsa binasında gerçekleştirildi. Rize Çay Sanayicileri Derneği Başkanı Hasan Uzun'un liste vermeyerek adaylıktan çekilmesiyle tek adayla gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Erdoğan yeniden başkan seçildi.

155 üyesi bulunan Borsa'nın seçiminde kullanılan 117 oyun 116'sını alan Erdoğan yeniden başkan seçilirken 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Erdoğan, 2009 yılından itibaren Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir.

rize-ticaret-borsasinda-mehmet-erdogan-yeniden-baskan-secildi.jpg

Mehmet Erdoğan, seçim sonrası herkese teşekkür ederek, uzun seçim maratonunun son derece olumlu bir havada geçtiğini belirtti.

Tekrardan başkan olarak seçilerek güven tazeleyen Mehmet Erdoğan, Rize'ye yeni projeler daha yapacaklarını belirterek, "Öncelikle sektörümüzün için, bölgemiz için, çay sektörü için hayırlı olsun. Bir seçim süreciydi 4 yıl çok çabuk geçti. Yeni projelerimizle, tamamlanan projelerimizle ve tamamlanmakta olan projelerimizi için bir dönem daha devam etme kararımız oldu. Ekibimizde bir değişiklik yok. Önceki dönemdeki arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. Hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel projelerimiz var. Tek çay çarşısı değil. 570 tane eğitim programımız olacak. 4 tane daha sektörümüze değer katacak proje yapacağız" ifadelerini kullandı.

Tek liste olarak çıkılan yarışta, güvene ve beklentilere karşı mahcup olmama adına çok daha fazla çalışmak zorunda olduklarını ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: "Geçtiğimiz dönemde seçim manifestomuzda 11 maddemiz vardı. Bunların onunu hayata geçirdik. Sadece Çay Kanunu çalışmasını tamamlayamadık. Bu yıl ise 6 önemli hedefimiz var. Başta Çay Kanunu, Rize'ye kombine et tesisi kazandırılması ve çay sektöründeki eğitimlere büyük önem vereceğiz. Bu dönemde çok daha önemli projeleri hayata geçirmek zorundayız."

rize-ticaret-borsasinda-baskan-mehmet-erdogan-guven-tazeledi-1.jpgrize-ticaret-borsasinda-baskan-mehmet-erdogan-guven-tazeledi-2.jpgrize-ticaret-borsasinda-baskan-mehmet-erdogan-guven-tazeledi-3.jpgrize-ticaret-borsasinda-baskan-mehmet-erdogan-guven-tazeledi-4.jpgrize-ticaret-borsasinda-baskan-mehmet-erdogan-guven-tazeledi-5.jpgrize-ticaret-borsasinda-mehmet-erdogan-yeniden-baskan-secildi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
14 Yorum