Rize Ticaret Meslek Lisesi Eski Mezunları 7.İftar Yemeğinde Buluştu

Rize Ticaret Meslek Lisesi Eski Mezunları 7.İftar Yemeğinde Buluştu
Rize Ticaret Meslek Lisesi Eski Mezunları geleneksel hale getirdikleri Ramazan İftarlarının 7.'sini gerçekleştirdi.

Rize Ticaret Meslek Lisesi 2000 yılı mezunları bu yıl yedincisini düzenledikleri iftar yemeğinde Rize’de bir restoranda bir araya geldi.

Yedi yıldır her Ramazan ayında bir araya gelip iftar yemeği düzenleyen mezunlara bu yıl okulun duayen eski öğretmenlerinden olan Akif Kızılkan, Aydın Dede, Hüseyin Kör ve Haydar Çakır da eşlik etti. Katılımcılar oldukça renkli ve keyifli bir iftar yemeği etkinliğiyle birbirleriyle hasret giderdi.

rize-ticaret-meslek-lisesi-eski-mezunlari-iftarda-bulustu-(1).jpg

Mezunlardan Seyhan Demirci, Kadem Uzunoğlu ve Şelçuk Çap yaptıkları açıklamada, herkesin iş güç peşinde koştuğundan sıkça görüşemediklerini ifade ederek, bu tür programların  arkadaşlıkların, gönül birliğinin pekişmesine vesile olduğunu kaydetti.

Rize Ticaret Meslek Lisesi eski mezunlarının daha geniş katılımlı iftar sofralarında bir araya getirilip öğrencilerin aile olgusu içinde sosyal hayattaki bağlarını daha güçlü kılmak istediklerini kaydeden eski mezunlar, önümüzdeki yıllarda bunu başarmak ve Rize Ticaret Meslek Lisesi'nin 2000 yılı Mezunları olarak daha geniş kitlelerle, 2000 öncesi ve sonrası diğer yıllardaki mezunlarla da birlikte iftar açmak istediklerini kaydetti.

rize-ticaret-meslek-lisesi-eski-mezunlari-iftarda-bulustu-(2).jpg

Ticaret Lisesi eski öğretmenlerinden Hüseyin Kör ise programı düzenleyen eski öğrencilere teşekkürlerini ileterek, çok güzel bir etkinlik olduğunu, eski öğrencileriyle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu ve bundan keyif aldığını belirtti.

2000 yılı mezunları ve eski öğretmenler, gelecek yıl da yapılması planlanan iftara katılmak üzere sözleşerek programı sonlandırdı.

rize-ticaret-meslek-lisesi-eski-mezunlari-iftarda-bulustu-(6).jpgrize-ticaret-meslek-lisesi-eski-mezunlari-iftarda-bulustu-(4).jpgrize-ticaret-meslek-lisesi-eski-mezunlari-iftarda-bulustu-(5).jpg

rize-ticaret-meslek-lisesi-eski-mezunlari-iftarda-bulustu-(3).jpgrize-ticaret-meslek-lisesi-eski-mezunlari-iftarda-bulustu-(7).jpgrize-ticaret-meslek-lisesi-eski-mezunlari-iftarda-bulustu-(8).jpg