Rize Ticaret ve Sanayi Odası 2 Personel Alacak

Rize Ticaret ve Sanayi Odası 2 Personel Alacak
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO), 2 personel alımı yapacağını duyurdu. 

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO)'dan yapılan 2 farklı duyuruda, birer adet İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin "İktisat, İşletme ve Kamu Yönetimi" ile İletişim Fakültelerinin "Yönetim Bilişim Sistemleri" bölüm mezunu olmak üzere toplam 2 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Duyuruda, adayların 32 yaşını doldurmamış olmaları ve KPSS'den  en az 70 puan almış olmaları gerektiği kaydedilirken, başvuruların 27 Ocak 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar RTSO'ya yapılması gerektiği ifade edildi.

RTSO PERSONEL ALIM İLANI

Odamıza, 4857 Sayılı İş Kanunu'na göre, "RTSO İşe Alma Prosedürü"ne uygun olarak, aşağıda belirtilen nitelikleri taşıyan bir personel alımı yapılacaktır.

Başvuru, Rize Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilecek "RTSO İş Başvuru ve Bilgi Formu"nun doldurulması ve bahse konu formda yer alan destekleyici dökümanların (mezuniyet belgesi, geçerli KPSS puan belgesi, geçerli YDS puan belgesi, sahip olunan sertifika ve belgeler) birer suretlerinin, adli sicil kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte teslim edilmesi şeklinde gerçekleşecektir. Müracaatlar; istenilen form, destekleyici dökümanlar ve ilgili belgeler ile birlikte 27 Ocak 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Rize Ticaret ve Sanayi Odası'na şahsen yapılacaktır.

Aday Personelde Aranan Nitelikler: 

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin "İktisat, İşletme ve Kamu Yönetimi" bölümlerinin birinden mezun olmak (1 Adet), 
İletişim Fakültelerinin Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olmak (1 Adet), 
Yukarıda belirtilen bölümlerin alanında en az 2 yıllık iş tecrübesine sahip olmak,
Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) en az 70 puan almış olmak,
Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 50 puan almış olmak, 
32 Yaşını doldurmamış olmak, 
Erkekler için askerlik ile ilişiği bulunmamak,
Ekip çalışmasına uyumlu olmak,
Seyahat etmeye uygun olmak,
Odamız tarafından yukarıda belirtilen nitelikleri taşıyan adaylar arasında ayrıca sözlü mülakat yapılacaktır.
Yapılan başvurular, işe alıp almama konusunda RTSO'ya bağlayıcı nitelikte değildir