Rize Ticaret ve Sanayi Odası Seçiminde Oy Kullanma İşlemi Başladı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Seçiminde Oy Kullanma İşlemi Başladı
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri başladı. Oy kullanma işlemi saat: 17.00’de sona erecek.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Organ Seçimleri saat: 08.00’dan itibaren İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde başladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda mevcut Başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile RTSO Lojistik Sektör Meclis Üyesi ve Rize Liman İşletmeleri (RİPORT) Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu'nun listeleri yarışıyor.

21 meslek grubunda 45 meclis üyesinin belirleneceği seçimde yaklaşık 2200 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, 16 No’lu sandıkta sabah erken saatlerde oyunu kullanırken, RTSO Başkanı ve başkan adayı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ise oyunu saat: 16.00 sıralarında 11 No'lu sandıkta kullandı. RTSO Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ise oyunu 10 No’lu sandıkta kullandı.

Karamehmetoğlu mavi renkli oy pusulası ile seçime katılırken, Çillioğlu ise turuncu renkli oy pusulası ile seçime girdi.

Seçimde odaya en az 2 yıllık üye kaydı bulunan üyeler oy kullanabiliyor.

rize-ticaret-ve-sanayi-odasi-organ-secimleri-basladi-oy-kullanma-islemi-saat-17-00de-sona-erecek.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-seciminde-oy-kullanma-islemi-basladi-003.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-organ-secimleri-basladi-oy-kullanma-islemi-saat-17-00de-sona-erecek-6.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-organ-secimleri-basladi-oy-kullanma-islemi-saat-17-00de-sona-erecek-2.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-organ-secimleri-basladi-oy-kullanma-islemi-saat-17-00de-sona-erecek-3.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-organ-secimleri-basladi-oy-kullanma-islemi-saat-17-00de-sona-erecek-7.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-organ-secimleri-basladi-oy-kullanma-islemi-saat-17-00de-sona-erecek-1.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-seciminde-oy-kullanma-islemi-basladi.jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-seciminde-oy-kullanma-islemi-basladi-002.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum