Rize Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Uzaktan Eğitime Destek

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Uzaktan Eğitime Destek
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokolle RTSO'nun hediyesi tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan, eğitime destek için 500 Bin tablet kampanyası kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki protokol çerçevesinde 30 Bin klavyeli tablet 365 Oda-Borsa kanalı ile Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim ediliyor.

Bu kapsamda Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, RTSO Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ve RTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilen protokol ile teslim edildi. Teslim edilen tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü kanalı ile iletilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a böyle bir kampanya başlattığı için teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, koronavirüs salgınının iş insanlarına büyü hasarlar verdiğini ifade ederek, buna rağmen oda ve borsaların bu zorlu süreçte eğitime katkı sağlamaktan kaçınmadığının altını çizdi. Bu konudaki özverilerinden dolayı tüccarını temsilen RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’na ve tüm oda ve borsalara teşekkür eden Emen, 2021 yılında bu zorlu süreçten hep birlikte kurtulma temennisi ile sözlerini tamamladı.

rize-ticaret-ve-sanayi-odasi’ndan-uzaktan-egitime-destek-(1).jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi’ndan-uzaktan-egitime-destek-(2).jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi’ndan-uzaktan-egitime-destek-(5).jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi’ndan-uzaktan-egitime-destek-(3).jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi’ndan-uzaktan-egitime-destek-(4).jpg