Rize Tümsiad'dan Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Büyük Fırsat

Rize Tümsiad'dan Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Büyük Fırsat
Rize'de kendi işini kurmak isteyenlere TÜMSİAD'dan büyük fırsat... İşte 30 Bin TL hibe kazanacağınız haberimizin detayları:

Tümsiad Rize Şubesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenecek girişimcilik kursuna başvurular başlıyor.

Tümsiad Rize Şubesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenecek ve kurs sonunda kursiyerlere girişimcilik sertifikası verilecek olan Girişimcilik Kursu için başvurular ve kayıtlar 10 Nisan Çarşamba günü Tümsiad Rize Şubesi’nde başlıyor. 60 kursiyerin alınacağı kurs ise  Haziran ayının ilk haftasında başlayacak.

Girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerler kendileri tarafından hazırladıkları projelerini KOSGEB’e sunarak projelerinin onaylanma aşamasını bekleyecekler akabinde ise  projeleri kabul edilen girişimcilere verilen sertifika tarihinden sonra işletmeyi kurmak kaydıyla 30 bin TL ( geri ödemesiz), hibe kredili ve 70 bin TL geri ödemeli sıfır faizli kredi verilecek.

Girişimcilik Kursuna başvuruda bulunmak isteyenler Tümsiad Rize Şube telefonu 0464. 213 20 05’ten bilgi alabilecekleri gibi kurs kayıtları için Rize Adnan Menderes Bulvarı Sahil Yolu Caddesi Bayraktar İşhanı Kat: 2 Rize İl Emniyet Müdürlüğü Binası Yanındaki Tümsiad Rize Şubesi’ne başvuruda bulunabilecektir.