Rize Tümsiad'dan Yenice'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Rize Tümsiad'dan Yenice'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği ( TÜMSİAD) Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’ye makamında ziyarette bulundu.

TÜMSİAD Rize Şubesi'nin Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’ye "Hayırlı Olsun" ve "Başarı" dileklerinin iletildiği ziyarette Rize ilinin sorunları ele alındı.

Ziyarete TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, Şube Başkan Yardımcısı M. Sadettin Türüt, Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlana Karali, İsmail Mollamahmutoğlu, Salih Serdar ve İl Genel Sekreteri Yasin Şimşek katıldı.

TÜMSİAD Rize şubesinin önerilerinin de yer aldığı ziyarette Sivil Toplum Kuruluşlarının Bölgenin gelişiminde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile koordineli çalışmalar gerçekleştirmesinin bir gereklilik olduğu değerlendirildi.

İl Emniyet Müdürü Yenice burada yaptığı açıklamada, Rize ilinin güvenliğinin gerçekleştirecekleri yeni uygulamalar ile suç düzeyinin minimize edileceğini belirterek il ekonomisinde etkili rol oynayan sanayici iş adamlarından sağlayacakları istihdamlarla Rize ilinin genç nüfusuna önem vermelerinin gerektiğini kaydetti.

rize-tumsiaddan-huseyin-yeniceye-ziyaret-2.jpg

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ise, Yenice'ye yönetim kurulu üyelerini tanıtarak başarılar diledi. Emniyet müdürlüğünün son zamanlarda gerçekleştirmiş olduğu operasyonların oldukça başarılı olduğunu belirterek il güvenliğini daima sağlayan emniyet müdürlüğü teşkilatından övgü ile söz eden Başkan Fil, "Rize İl Emniyet Müdürlüğü ile gerçekleştirilecek organizasyonlar ile başarılı sonuçların elde edilebileceğini belirterek, Rize ilindeki sorumluluklarımızdan yönetim kurulu üyeleri olarak her zaman hassas ve başarıya yönelik çalışmalarda bulunduğumuza inanmaktayız. Sahip olduğumuz ve olabileceğimiz değerler halkımızın daima hizmetindedir" dedi.

rize-tumsiaddan-huseyin-yeniceye-ziyaret-1.jpg