Rize ÜniAk Yine Öğrencinin Yanında!

Rize ÜniAk Yine Öğrencinin Yanında!
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin yeni kayıt döneminde Ak Parti Rize Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanlığı (ÜniAk), her yıl olduğu gibi bu yılda yeni kayıt olmaya gelen öğrencileri kampüste karşıladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'yü kazandığından Rize'ye yeni gelen öğrencilere üniversiteyi öğrenci gözüyle anlatan ve onların soru işaretlerini yok etmeye çalışan ÜniAK Rize, gerek kayıt gerekse şehiriçi ulaşım da öğrencilerin yardımına koşuyor. 

Aynı zamanda üye kaydı faaliyetlerini de sürdüren ÜniAk'tan yapılan açıklamada; ''Öğrenci arkadaşlarımızı Rize'de 'Yalnız Değilsin Kardeşim' sloganıyla karşılıyoruz. Gurbette olduklarını hissettirmemek için bugünden mezun olacakları güne kadar elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm bunların yanında, onların sosyo kültürel, manevi, sportif ve sanatsal açılardan gelişimlerine de katkı sunmaya çaba gösteriyoruz. Tüm öğrenci kardeşlerimize Rize''ye ve RTEÜ'ye hoşgeldiniz diyor, ÜniAk olarak her zaman yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

rize-uniak-yine-ogrencinin-yaninda-(1).jpgrize-uniak-yine-ogrencinin-yaninda-(2).jpgrize-uniak-yine-ogrencinin-yaninda-(4).jpgrize-uniak-yine-ogrencinin-yaninda-(5).jpg

rize-uniak-yine-ogrencinin-yaninda-(6).jpg