Rize ÜNİAK’tan RTEÜ'lü Öğrencilere Çorba İkramı

Rize ÜNİAK’tan RTEÜ'lü Öğrencilere Çorba İkramı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ÜNİAK Topluluğu, öğrencilerin içerisinde bulundukları vize sınavları haftasında moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla etkinlik düzenledi.

ÜNİAK Topluluk üyeleri tarafından Üniversitenin Merkez Kampüs Yerleşkesi önünde kurulan stantlarda öğrencilere çorba ikramı yapıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği stantları Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Prof. Dr. Ali Bilgin ziyaret ederek kendilerine ikram edilen çorbalardan içtiler.

uniak’tan-rteulu-ogrencilere-corba-ikrami-(1).jpg

Bu tür etkinliklerin öğrenciler arasındaki kaynaşmayı daha da artırdığını belirterek faaliyeti düzenleyen ÜNİAK Topluluğuna teşekkür eden Rektör Karaman, sınava giren öğrencilere de başarılar dileyerek Vali Bektaş ile öğrencilere çorba ikramında bulundu.

ÜNİAK Topluluk Başkanı Kadir Ali Çelik ise, “AA’lar Sizden Çorbalar Bizden”  adlı etkinliği düzenlemekteki amaçlarının, öğrenci arkadaşlarının yüzlerinde gülümseme oluşturarak bir nebze de olsa girecekleri vize sınavlarında başarılarına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

uniak’tan-rteulu-ogrencilere-corba-ikrami-(2).jpguniak’tan-rteulu-ogrencilere-corba-ikrami-(3).jpguniak’tan-rteulu-ogrencilere-corba-ikrami-(5).jpguniak’tan-rteulu-ogrencilere-corba-ikrami-(6).jpg

uniak’tan-rteulu-ogrencilere-corba-ikrami-(4).jpg