Rize ÜNİGFB, ''Bir Damla Kan ile Bir Can Kurtarmak” İçin Kan Bağışında Bulundu

Rize ÜNİGFB, ''Bir Damla Kan ile Bir Can Kurtarmak” İçin Kan Bağışında Bulundu
Rize'de öğrenim gören Fenerbahçeli öğrencilerden oluşan Rize Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler (Rize ÜNİGFB) ''Bir damla kan ile bir can kurtarmak” için kan bağında bulundu.

Rize'de öğrenim gören Fenerbahçeli öğrencilerden oluşan Rize Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler (Rize ÜNİGFB), Genç Kızılay Rize ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu, Kızılay Haftası kapsamında ortaklaşa yürüttükleri ''Bir damla kan ile bir can' kurtarmak” kan bağışı etkinliğinde kan bağışına dikkati çekmek için kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezi Kızılay Gönüllüsü Yasemin Özcelik, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “’Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ bilincini sürekli kılmak ve tüm vatandaşlarımızı da kan bağışında bulunmaya davet etmek için farkındalık oluşturmak adına böyle bir etkinlik düzenledik. Haberlerden bir gün duyduğunuz kan ilanı sizin bir yakınınız için olabilir ve o gün kolunuz kanadınız kalkmaz olur ya işte o anlarda yanınızda olur Kızılay Kan Merkezi ve kan ihtiyacınızı giderir. 'Bizi iyilik yolunda yalnız bırakmayan ve kan bağışında bulunarak destek veren herkese teşekkür ederiz'' dedi.

rize-unignf,-bir-damla-kan-ile-bir-can-kurtarmak”-icin-kan-bagisinda-bulundu-(5).jpgrize-unignf,-bir-damla-kan-ile-bir-can-kurtarmak”-icin-kan-bagisinda-bulundu-(1).jpgrize-unignf,-bir-damla-kan-ile-bir-can-kurtarmak”-icin-kan-bagisinda-bulundu-(2).jpgrize-unignf,-bir-damla-kan-ile-bir-can-kurtarmak”-icin-kan-bagisinda-bulundu-(3).jpgrize-unignf,-bir-damla-kan-ile-bir-can-kurtarmak”-icin-kan-bagisinda-bulundu-(6).jpgrize-unignf,-bir-damla-kan-ile-bir-can-kurtarmak”-icin-kan-bagisinda-bulundu-(4).jpg