Rize Valiliği Açıkladı Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor

Rize Valiliği Açıkladı Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor
Rize Valiliği, DASK'ın “Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor” adlı yarışması ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu. İşte o açıklama:

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) “Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor” adlı yarışma ile zorunlu deprem sigortalı konutların oranını artırmayı, deprem ve sigorta bilincini yükseltmeyi amaçladığı yarışma ile ilgili Rize Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

Rize Valiliği'nin açıklamasında kısaca şu ifadelere yer verildi:

DASK’ın geçen yıl başlattığı “Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor” yarışması Türkiye’nin 81 ilini kapsıyor. Yarışmada, dereceye girecek iller 01 Ocak-31 Aralık 2012 tarihleri arasındaki zorunlu deprem sigortası performanslarına göre değerlendirilecek.

DASK’ın zorunlu deprem sigortalı konutların oranını artırmayı, deprem ve sigorta bilincini yükseltmeyi amaçladığı yarışma kapsamında iller “En yüksek sigortalılık oranı”, “En yüksek poliçe artış oranı”, “En iyi zorunlu deprem sigortası teşvik kampanyası” kategorilerinde yarışacak. Her üç kategoride ilk üçe giren iller ödüllendirilecek.

Üçüncü kriter için proje dosyası teslim tarihi 31 Ocak 2013 olup 01-07 Mart 2013 tarihleri arasında sonuçlar açıklanacak.

Deprem ve zorunlu deprem sigortası bilincini artırmak, sigortalılık artışını teşvik etmek için il sınırları içinde en başarılı yerel iletişim kampanyasını yürüten illerin ödüllendirileceği “En iyi zorunlu deprem sigortası teşvik kampanyası” kategorisinde dereceye girecek iller, Hazine Müsteşarlığı ve DASK yetkilileri ile iletişim uzmanından oluşan bir jüri tarafından belirlenecek.

ÖDÜLLER:

Birincilik Ödülü : DASK Güvenli Hayat Parı ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne 30.000 TL tutarında malzeme yardımı

İkincilik Ödülü: İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne 50.000 TL tutarında malzeme yardımı

Üçüncülük Ödülü: İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne 30.000 TL tutarında malzeme yardımı

BİLGİ VE BAŞVURU ADRESİ

Ayça Güler
Grup 7 İletişimDanışmanlığı A.Ş.
İnönü Cad. Prof. Dr. Tarık Zafer Tunaya Sokak
Gümüşsuyu İş Merkezi No:11/1 34427 Beyoğlu / İSTANBUL
Tel: 0212. 292 13 13 E-mail: [email protected]

BAŞVURU FORMU

sehirler-yarisiyor,-sigortalilar-kazaniyor-basvuru-formu.20121027151228.jpg